Pääsivu Duosta CD-levy Galleria Yhteystiedot Vieraskirja

Tervetuloa kotisivuillemme!

Hyvin usein yksi asia johtaa toiseen, ja niin on käynyt nytkin. Satunnaiset keikat johtivat duon ensimmäiseen omaan konserttiin Ikaalisissa ja Deutsch-Finnische Gesellschaftin (Saksalais-Suomalainen Seura) järjestämälle 12:n konsertin kiertueelle Saksassa syyskuussa 2010. Konserteista saatu runsas positiivinen palaute ja jatkuvat tiedustelut levystä saivat meidät vakuuttuneiksi siitä, että studioon on mentävä.

Loka-marraskuun vaihteessa työskentelimme täyden työviikon levyä nauhoittaen ja miksaten Be Pop Studiolla Pirkkalassa. Levyä valmistellessamme heräsi ajatus myös kotisivujen tarpeellisuudesta, jotta yleisö löytää meidät soittokeikkojen lisäksi myös internetistä. Satumaa – musiikkia tangon kotimaasta -levy julkaistiin joulukuussa ja nämä sivut avautuivat pian sen jälkeen.

Olemme siis iloisia voidessamme kohdata Teidät myös täällä! Näiltä sivuilta löytyy tietoa meistä soittajista, uudesta levystä tilauslomakkeineen, kuvia, lehtileikkeitä ja tietenkin yhteystietomme. Älkääkä unohtako kirjoittaa vieraskirjaan!


Levymyynti:

Minori-Tuotanto Ky
E-mail: info@tangotime.fi
» Tee tilaus


Uutiset:

18.12.2010 Kotisivut avattu, tervetuloa!

09.12.2010 Satumaa - musiikkia tangon kotimaasta -CD julkaistiin tunnelmallisessa tilaisuudessa Kahvila Mimmissä Ikaalisissa

Kiitokset: